Chokladterrin i tre lager

Lager 1:
200 g mörk choklad
150 g grädde
50 g kokosfett
salt anis

 Lager 2:
250 g mjölkchoklad
100 g grädde
50 g kokosfett
mörk rom

Lager 3:
250 g vit choklad
100 g grädde
50 g kokosfett
vaniljstång

 Tillagning:
1. Väg upp de tre olika chokladsorterna i var sin bunke och gör detsamma med grädden och smaksättningarna i tre kastruller.

2. Börja med att koka upp grädden med anis till den mörka chokladen och häll det sedan varmt över chokladen och rör till en smidig smet, häll i en form täckt med plastfilm och ställ i kyl.

3. När första lagret har börjat stelna så är det bara att gå på med nästa lager osv. Servera med vad du tycker passar, i detta fallet har vi valt en enkel servering med kanderade nötter samt en god lagrad balsamicovinäger. Som extra tillbehör kan man också tänka sig en enkel sallad på söta apelsiner.
Lycka till!