Hernö Gin växlar upp i Sverige

Idén bakom Hernö Gin fick Jon Hillgren 1999 när han tillsammans med vänner arbetade som bartender i London. Där upptäckte han gin. Jons passion gjorde att han 2011 startade Sveriges första renodlade och världens nordligaste gindestilleri. Det är beläget i byn Dala i världsarvet Höga Kusten. Drycken produceras hantverksmässigt med inspiration från naturen med ekologiska kryddor.

De organiskt odlade kryddorna kommer från stora delar av världen; enbär från Ungern, korianderfrön från Bulgarien, handskalad citron, lingon från Sverige, älggräs från Storbritannien, svartpeppar från Indien, kassia-kanel från Indonesien och färsk vanilj från Madagaskar. 

Hernös Gin & Tonic:

Blanda ett glas fyllt med is, häll i 50 ml Hernö Gin, toppa med tonic och garnera med citronzest. Tillsätt eventuellt en gnutta peppar för att locka fram kryddorna. Använd inte för mycket tonic, max 2 delar tonic till 1 del gin.

Prenumerera och få 6 nr direkt hem i brevlådan! 
Årsprenumeration 360 kr
Tvåårsprenumeration 620 kr
Anmäl dig här!

 

Psst... nu finns vi även på instagram! @vinochbar

 

Förlaget VB Journalen AB

info@vinochbar.com

Instagram@vinochbar

 

Kundtjänst/prenumeration:

Pressdata 08-799 63 97

vinochbar@pressdata.se