ICA To Go

ICA To Go har slagit upp dörrarna på Kungsgatan 5 i Stockholm. Butiken är den första inom ICAs nya butikskoncept för högtrafikerade lägen i storstäderna.

ICA To Go är ett nytt butikskoncept med fokus på färdiga måltider. Inspirationen kommer från liknande butiker i andra europeiska storstäder där den här typen av butiker blir allt vanligare. Konceptet är anpassat för i första hand storstäder eftersom det är områden där befolkningen växer. Storstäder är också områden där servicehandeln traditionellt varit väldigt stark.

Sortimentet i ICA To Go är delvis nyutvecklat och produkterna hämtas i vissa fall från lokala leverantörer i Stockholm. Butikerna kommer att ha kompletta frukostar, luncher och middagar färdiga för att ta med sig och äta direkt.

Bland produkterna finns dagsfärska smörgåsar med surdegsbröd från lokalt bageri och kaffe rostat i Stockholm. Här finns också färdiga lunchrätter tillagade samma dag i en restaurang, soppor, sallader och ett mindre sortiment av andra dagligvaror. I sortimentet finns också enportionsrätter baserade på det klassiska svenska husmansköket, thaimat och varma och kalla soppor.