Nr 3/2010

innehall

 

 

Virtuos på sötsaker
Daniel Roos, kocklandslagmedlem och konditor på modet, bjuder på sig själv och pyssliga recept från Operakällaren.

Från sport till dryck
Fyra idrottsstjärnor om deras nya liv i dryckesbranschen

Riojas smartaste vinmakare
Möt kvinnan bakom Bodegas Montecillos klassiska viner.

Och himlen därtill
Drick drinkar i det blå.

Sydafrika på frammarsch
Vi har spanat in de senaste trenderna.

Europatips
Tomas Tranæus tipsar om barerna och restaurangerna du inte får missa.

 

I varje nummer

PÅ GÅNG
Tips, företeelser och prylar. Bibbis vinsvep.
Folkets bröllopstårta.

VIN&BARJOURNALEN TESTAR
Umbrien gör sig redo att erövra världen med sina viner. Bibbi Nilsson har varit där och rapporterar om spännande druvor.

LÄST OM MAT OCH DRYCK
Redaktionens senaste bokfavoriter.

NYHETSPROVNING
Magnus Waern provar nyheter från aktuella dryckessläpp på Systembolaget.

CHOKLADAKADEMIEN
Ordförande Rickard Wallgren om chokladens mörka sida.

PANELEN
Svarar på allt, nästan.

VIN&BARSÄLLSKAPET
Portugisiska finviner och lyxig spasemester på Nynäs Havsbad.

AVSLUTA SÖTT
Läcker rabarberpaj på nytt sätt.