Nr 4/2010

Innehåll Nr 4/2010

 

 

BASTARD
ÄRLIG MAT I MALMÖ
Följ med till hypade Bastard, krogen med känsla för det enkla och goda.

Gastronomins mecka
Varför vallfärdar finsmakare till PM & Vänner i Växjö?
Vi har svaret.

Nytorget Urban Deli
en folklig Söderhöjdare En bar med tuff yta men mjukt inre.

Mat i skördetid
Bokaktuella stjärnkocken Fredrik Eriksson bjuder på mustiga recept.

Höst på Gotland
Vi tipsar om de bästa restaurangerna, vingårdarna och dryckesproducenterna som håller öppet även när sommaren tagit slut.

I varje nummer

Vår bästa tid är nu
Hösten är matälskarens vår tycker Pia Bendel.

PÅ GÅNG
Tips, trender och prylar. Bibbis vinsvep.

VIN &BARJOURNALEN TESTAR
Framtidens ekovin(n)nare. Bibbi Nilsson ger en dagsbild och en bakgrund till den gröna trenden.

LÄST OM MAT OCH DRYCK
Redaktionens senaste bokfavoriter.

NYHETSPROVNING
Hösten blir fylligt röd. Magnus Waern provar nyheter från Systembolaget.

CHOKLADAKADEMIEN
Ordförande Rickard Wallgren förklarar varför kakaopriset är det högsta på 30 år.

PANELEN
Svarar på allt, nästan.

VIN & BARSÄLLSKAPET
Fina amaroneviner och ripassoviner, lyxig weekend på Åland och halva priset på en dryckesutställning.

AVSLUTA SÖTT
Förföriskt god blåbärskaka.