Orecchiette med vild broccoli, zucchinisås och stekt anklever

4 portioner

500 g orecchiette
300 g cime di rapa (vild broccoli)
300 g grön zucchini
1 vitlöksklyfta
1 peperoncino
1 msk olivolja
2 skivor färsk anklever
riven lagrad pecorino

Tillagning:
Koka pastan enligt paketets anvisningar.
Skär zucchinin med skal och vitlöken i små bitar, krossa och ha i peperoncinon och fräs i olivolja tills de är mjuka.
Koka den vilda broccolin tills den är al dente (med tuggmotstånd).
Mixa zucchini, vitlök och peperoncino tillsammans med ett par matskedar pastavatten. Värm en stekpanna till anklevern på hög värme.
Häll den avrunna broccolin och zucchinikrämen i en panna och blanda i pastan.
Stek anklevern i lagom stora bitar och garnera med dem.
Riv över lagrad pecorino di Fossa