Smygläsning av höstens första nummer!

Smygläsning av höstens första nummer!Den 28 augusti var det premiär för höstens första nummer av Vin&BarJournalen. Planerna var först att inbjudna gäster skulle få sitta i skön och ljummen augustisol på den härliga piazzan på Restaurang Josefina i Stockholm.

När kyliga vindar slet i palmerna på Djurgårdsrestaurangen framåt eftermiddagen tog hovmästare Tim ett snabbt och omtänksamt beslut – smygläsningen får flytta in! I eget rum, med utsikt över lyxig lounge, pampiga innebaren och enorma kristallkronor, bjöd restaurang Josefina på smakliga tilltugg och Tryffelsvinet på utsökta viner. Tack till alla som bidrog till härlig stämning!

 

Bildtext: Fr.vänster Elisabeth Paulson från Freixenet botaniserar bland goda tilltugg, nya chefredaktören Annika Ulfvin diskuterar bilder med fotograf Arne Adler och Ankie Adler. Staffan Brännstam från Systembolaget med ett eget alldeles nytryckt ex av Vin&Bar och längst till höger Stefan Schlyter och Christer von Segebaden från Tryffelsvinet som dukade upp med handplockade från Loire!