Stunder av lycka

mm

Visst är det så att vi gärna minns soliga dagar, och glömmer de regniga. Likaså minns vi stunder av lycka. Vi skapar själva de oförglömliga stunderna när vi plötsligt förlorar tid och rum för att bara låta oss fångas av känslan. Ofta händer det tillsammans med nära och kära, vänner och familj. Vi upplever ofta dessa magiska stunder i miljöer där vi trivs – hemma i köket, i matsalen, på en trevlig restaurang, kanske på en middagsbjudning … eller så händer det när vi hänger i en bar med oss själva. Själv kan jag minnas stunder av lycka från alla dessa miljöer.
Jag tillhör själv de som ibland gärna går på restaurang med mig själv, kanske i sällskap med en bok – eller så skriver jag ned idéer på en servett. I detta fall är dock inte linnedukar att föredra. I en låda hemma i bokhyllan har jag diverse servetter, oftast utländska, med anteckningar tillsammans med några anteckningsböcker. De ligger där och väntar på att omvandlas till en bok om livet – när det rätta tillfället kommer.
Mina bästa stunder är oftast med familj och barn i restaurangmiljö, med full uppmärksamhet på varandra och samtalet. Numera är det bara knappandet på mobiler som kan störa känslan. Så varför inte samla in mobilerna före middagen? Någon i sällskapet blir säkert lite nervös, men det går över efter några minuter. Jag vet, prova gärna!

Livets goda består för de flesta av oss av goda drycker och gastronomiska smakupplevelser. Vi uppskattar trevliga miljöer, snygg design, kulturella upplevelser, resor och annat som gör livet mera glädjerikt. Den här tidningen vill gärna bidra till ännu fler stunder av lycka, eller i varje fall lite kunskap och goda råd på vägen.
I en tid som präglas av ett ökat intresse för kunskap om goda viner och gastronomiska upplevelser i både restaurang, bar- och hemmiljö fick vi möjligheten att ta över detta fantastiska tidningsmagasin. Vin&Bar har extremt trogna prenumeranter, vi är Er alla tacksamma!
Vi lovar att göra allt vi kan för att leva upp till det förtroende Ni visar oss genom att prenumerera. Vi lovar att bjuda på ännu mer läsning och innehåll. Vi lovar att lyssna på våra läsares synpunkter och önskemål. Våra löften är givna!
Tidningsmagasin får gärna vara snygga. Men det är alltid innehållet och nyttan som räknas. Vi är hellre djupa än ytliga. Om vi ändå uppfattas som snygga, så är det okej.

Dessa kolumner begagnas ofta för att saluföra innehållet i den tidning du håller i handen. Jag väljer att skippa det. Innehållet får tala för sig självt! Tyck gärna något om Vin&Bar, skriv gärna något till mig. E-post (christer.carlson@formatmedia.se) eller SMS (076-555 79 53) fungerar utmärkt.

Ödmjukt och till Er tjänst!

Christer Carlson
Publisher och ansvarig utgivare