OM WEBBPLATSEN

Vi använder kakor på vinochbar.se. Kakor är små textfiler som skapas och lagras på den enhet du använder för att besöka vår webbplats, tex en dator. Textfilen innehåller ingen programkod och är inte skadlig. Vi använder endast kakor för insamling av webbstatistik via Google Analytics på webbplatsen och dessa innehåller ingen information som kan kopplas ihop med dig som enskild person

De här kakorna använder vi för Google Analytics på webbplatsen
_ga Kakan används för att identifiera nya besökare på webbplatsen. Kakan sparas i 2 år från det att den skapas.
_gat Kakan används för att begränsa antalet anrop om webbplatsen får väldigt mycket trafik. Kakan sparas i 1 minut från det att den skapas.
_gid Kakan används för att räkna sidvisningar. Kakan sparas i 24 timmar från det att den skapas.

Analysverktyget Google Analytics samlar in information om hur besökare använder webbplatsen, t.ex. antal sidvisningar och besök. Informationen används för att förstå trender och förbättra webbplatsen. Kakorna för denna tjänst innehåller ingen information som kan kopplas ihop med dig som enskild person. Om du ändå inte vill att användningsdata samlas in i statistiksyfte kan du använda så kallade “opt-out” tillägg till din webbläsare.
Opt-out tillägg för Google Analytics på Googles webbplats

Ett annat alternativ är att ställa in din webbläsare så att den alltid och automatiskt nekar till lagring av alla kakor vid alla besök på olika webbplatser på internet. Men då kan du tappa funktionalitet som tex språkinställningar och andra personliga inställningar som egentligen gör användarupplevelsen smidigare och bättre. Genom din webbläsare kan du också radera tidigare lagrade kakor. Se din webbläsares hjälpsidor för mer information. 

Prenumerera på Vin och Bar magasin

PRENUMERERA PÅ MAGASINET VIN&BAR!
SMAKRIK LÄSNING DIREKT HEM I BREVLÅDAN.

ETT ÅR 449 SEK - 6 NUMMER

TVÅ ÅR 769 KR - 12 NUMMER

 

VIN & BAR Förlag AB

info@vinochbar.se

Instagram@vinochbar

BG 5274-7649

 

Kundtjänst/prenumeration:

Flowy/Pressdata 08-799 63 97

vinochbar@flowyinfo.se