
MAGASINET OM MAT OCH DRYCK FÖR LIVSNJUTARE
VIN&BAR – EN TIDNING MED SMAK
Unna dig en stund för dig själv i favoritfåtöljen med Magasinet VIN&BAR. Läs om intressanta vinprofiler, studera vintipsen och pricka för några spännande nya viner inför helgens middag. Upptäck vinmakarens hantverk i artiklar och reportage från Italien, Frankrike, Spanien och andra aktuella platser i vinvärlden. Inspireras av recepten och hitta nya sätt att kombinera mat och vin. Eller varför inte prova något av drinkrecepten? Kanske artikeln om champagne gör att du hittar ett nytt favoritbubbel eller så blir du inspirerad av att läsa om ett litet ölbryggeri med stora ambitioner. Här hittar du också fördjupningar i premiumspritens magiska hemligheter. Det finns många anledningar att prenumerera på magasinet Vin&Bar!

VIN&BAR är ett välrenommerat och samtida livsstilsmagasin med fokus på vin, öl och sprit. I år firar vi 28 år och har många vetgiriga och nyfikna mat- och dryckesintresserade läsare över hela Sverige. Anmäl dig gärna för vårt nyhetsbrev!
Välkommen!


VIN&BAR är ett välrenommerat och samtida livsstilsmagasin med fokus på vin, öl och sprit. I år firar vi 29 år och har många vetgiriga och nyfikna mat- och dryckesintresserade läsare över hela Sverige. Anmäl dig gärna för vårt nyhetsbrev!
Välkommen!
SMAKRIK LÄSNING
Läs artiklar här!
SMAKRIK LÄSNING
Läs artiklar här!




KÖP MAGASINET DIGITALT
NUMMER 4 2023
Sensommar och kräftskivor! Självklart ger vi då tips på kräftans bästa vinvänner, spanska cava och corpinnat och vi utser sommarens bästa gin. Sturehof bjuder på recept som vi matchar med vin och ölskolan pratar taproom. Vi träffar Philippe Guigal, vi reser till Mallorca och Vietnamn. Bella bjuder på naturliga drinkar och vi kollar svenska drycker med historian som kuliss. Mycket njut önskar vi!
NUMMER 3 2023
Sommar, sol och vin! Vi blandar sommardrinkar till poolpartyt, tipsar om rätt temperatur till vin och bjuder på magiska recept från Aira med vintips. Druvan Pinot Noir står sig bra i vinkampen, vi besöker vinhus i Champagne och pratar biodynamiskt. Torr vit Bordeaux tar plats och vi tipsar om de bästa vita vinerna till grillen!
NUMMER 2 2023
Snart är det påsk! Och med det bjuder vi på veganska recept med vintips och pratar påskdrycker. I vinkampen provar vi riesling och besöker ett klassikt vinhus i Tyskland. Vi pratar även om Barbaras bästa odlingslägen, om ekologiskt är ett bra val och ölskolan fortsätter med ostmatchning. Drinkrecept får vi från Leo Lathi och såklart mycket mer läsgodis!
NUMMER 1 2023
I årets första nummer provar vi prisvärda vita viner från hyllan, 100-200 kr. Vi besöker Sydafrikas breddgrader, pratar om Vinets ryggrad syran och vi åker till vinterns magiska pärla Pontus! i Sälen. Imponerande veganska smaker med recept får vi från restaurangen ChouChou och självklart matchar vi det med bästa vinvalet! Hemmabar, ölskola och mycket mer bjuder vi på!
NÄSTA NUMMER KOMMER UT 4/10 – HÅLL UTKIK I BREVLÅDAN VECKA 40!

PRENUMERERA PÅ MAGASINET VIN&BAR!
SMAKRIK LÄSNING DIREKT HEM I BREVLÅDAN.
ETT ÅR 399 SEK - 6 NUMMER
TVÅ ÅR 659 KR - 12 NUMMER
VIN & BAR Förlag AB
info@vinochbar.se
Instagram@vinochbar
BG 5274-7649