
MAGASINET OM MAT OCH DRYCK FÖR LIVSNJUTARE
Magasinet VIN&BAR är ett välrenommerat och samtida livsstilsmagasin med fokus på vin, öl och sprit. Här möter du odlare, vinmakare och inspiratörer från hela världen. Genom att prenumerera får du exklusiva tips, matrecept med matchande viner och artiklar som ger både kunskap och inspiration. Självklart bjuder vi även på drinkrecept, betygsätter bästa vinerna och mycket mer.
PRENUMERERA
Få hem VIN&BAR magasin direkt i brevlådan var annan månad!
Klicka här!
VIN&BAR SHOP
I vår butik hittar du personliga FLASSKORT och VIN&BAR magasinet digitalt. Klicka här!
LÄSNING
Läs intressanta artiklar online,
få dryckestips och nyheter.
Klicka här!
Missa inte våra nya FLASKKORT! Köp en snygg presentask med 9 olika kort eller styckevis. Spana in vår nya shop online!



Missa inte våra nya FLASKKORT!
Köp en snygg presentask med 9 olika kort eller styckevis. Spana in vår nya shop online!
LÄSNING
LÄSNING




NÄSTA NUMMER AV VIN&BAR KOMMER UT 29 NOVEMBER.
HÅLL UTKIK I BREVLÅDAN VECKA 48-49!
VÅRA SENASTE NUMMER
NUMMER 5 2023
Höstens laga och jaga vilt med recept och vintips! Härligt skafferi med dryckestips, utvalda bubblor och vinkunskap med tandkrämsdoft och saltstänkt shiraz. Vi hälsar på i Dourodalen, dÁrenberg i Australein och gör ett vingårdsbesök i Margaret River. Dessutom har vi oktoberfest med öl och får tips och trix i hemmabaren!
NUMMER 4 2023
Sensommar och kräftskivor! Självklart ger vi då tips på kräftans bästa vinvänner, spanska cava och corpinnat och vi utser sommarens bästa gin. Sturehof bjuder på recept som vi matchar med vin och ölskolan pratar taproom. Vi träffar Philippe Guigal, vi reser till Mallorca och Vietnamn. Bella bjuder på naturliga drinkar och vi kollar svenska drycker med historian som kuliss. Mycket njut önskar vi!
NUMMER 3 2023
Sommar, sol och vin! Vi blandar sommardrinkar till poolpartyt, tipsar om rätt temperatur till vin och bjuder på magiska recept från Aira med vintips. Druvan Pinot Noir står sig bra i vinkampen, vi besöker vinhus i Champagne och pratar biodynamiskt. Torr vit Bordeaux tar plats och vi tipsar om de bästa vita vinerna till grillen!
NUMMER 2 2023
Snart är det påsk! Och med det bjuder vi på veganska recept med vintips och pratar påskdrycker. I vinkampen provar vi riesling och besöker ett klassikt vinhus i Tyskland. Vi pratar även om Barbaras bästa odlingslägen, om ekologiskt är ett bra val och ölskolan fortsätter med ostmatchning. Drinkrecept får vi från Leo Lathi och såklart mycket mer läsgodis!
PRENUMERERA
Få hem VIN&BAR magasin direkt i brevlådan var annan månad!
Klicka här!
VIN&BAR SHOP
I vår butik hittar du personliga FLASSKORT och VIN&BAR magasinet digitalt. Klicka här!
LÄSNING
Läs intressanta artiklar online,
få dryckestips och nyheter.
Klicka här!

PRENUMERERA PÅ MAGASINET VIN&BAR!
SMAKRIK LÄSNING DIREKT HEM I BREVLÅDAN.
ETT ÅR 449 SEK - 6 NUMMER
TVÅ ÅR 769 KR - 12 NUMMER
VIN & BAR Förlag AB
info@vinochbar.se
Instagram@vinochbar
BG 5274-7649