ÖL

GLAD PÅSK-ÖL öltips av Jeanette Wiberg Wingquist

MARIESTADS PÅSKBRYGD

Bärnstensfärgat lageröl av det mörkare slaget som bryggs av familjeföretaget Spendrups. Rostad malt och matig med drag av choklad och kaffe som möter humlens välbalanserade aromer. Både lättdrucket och smakfylligt öl som gör det till ett av påskens mest mångsidiga öl.

Art nr 1315. Flaska 50 cl. 5,8%. Pris 20,80 kr

 

OPPIGÅRDS EASTER ALE

Halvmörkt och fylligt påsköl med tydliga men välintegrerade humlearomer. kakao, lakritsörtighet och citrus i fin balans med den knäckiga malten. Passar fint till janssons frestelse och andra krämiga och smakrika rätter på påskbordet.

Art nr 1374. Flaska 50 cl. 5,3%. Pris 28,90 kr

 

 

PUMPAVIKEN  PÅSKÖL

Mörkt chokladfärgat öl med rostad malt och drag av ljus choklad, kakao, kola samt harmoniska humletoner. ypperlig när man vill ”ägga” upp sig i påsk. passar både till mat och allena.

Art nr 1341. Flaska 50 cl. 5,8%. Pris 30,20 kr

JÄMTLANDS PÅSKÖL

Mörkt bärnstensfärgad och mustig ale med drag av choklad, mörk sirap och lakritskola. den lena och krämiga karaktären upplevs extra pikant mot den rostade malten. Förutom att det här ölet är gott att dricka som det är passar det också bra till de något kraftigare och varma rätterna på påskbordet, till exempel prinskorv och köttbullar. Dessutom passar ölet utmärkt till lamm.

Art nr 1385. Flaska 33 cl. 6%. Pris 21,90 kr

Mästare med fokus på fatlagrat hantverks-öl

Mästare med fokus på fatlagrat hantverks-öl

Vissa, de flesta yrken, är självklara: utbildningsvägarna finns och är upptrampade och det är inget underligt att i gymnasieåldern bestämma sig för att bli, säg, läkare, arkitekt eller civilingenjör. Men hur kommer man på att bli en av världens främsta...

Duktig törstsläckare

Duktig törstsläckare

Trots att ölen från isländska bryggeriet Einstök Olgerd, som ligger 10 mil söder om policirkeln i fiskehamnen i Akureyri, inte är nya för dagen, är öl från Island inte en nyhet för många – även om dryck bland vikingarna och i isländska sagor har sin alldeles egna...

Prenumerera och få 6 nr direkt hem i brevlådan! 
Årsprenumeration 360 kr
Tvåårsprenumeration 620 kr
Anmäl dig här!

 

Psst... nu finns vi även på instagram! @vinochbar

 

VIN & BAR Förlag AB

info@vinochbar.com

Instagram@vinochbar

BG 5274-7649

 

Kundtjänst/prenumeration:

Pressdata 08-799 63 97

vinochbar@pressdata.se