TIDIGARE UTGÅVOR

Har du som prenumerant inte fått något nummer? Kontakta kundtjänst på vinochbar@pressdata.se eller ring 08-799 63 97.

NUMMER 2 2020

Nu närmar sig våren med stormsteg och vi bjuder såklart på vitt fräscht vin till ljusa primörer, åker en sväng till trendiga Sydafrika, provar viner från Bordeaux och hälsar på en svenskägd vingård i Bulgarien med härliga kvalitetsviner! 

NUMMER 1 2020

Vi far till Toscana och provar härliga  italienska viner med smak, serverar fantastisk husmanskost med vintips, och plockar fram finviner som inte kostar skjortan! Låt väl smaka! 

NUMMER 6 2019

Vi firar 25-års jubileum med härliga viner till högtiderna, läser om champagne och bjuder på en lyxig nyårsmeny och tips om mousserande! Premiär med vinskolan och pratar portvin. Glada helgdagar önskar vi! 

NUMMER 5 2019

Häng med när vi pratar folkligt vin med Alf & Petter, matchar vilt till vin, provar krispiga viner från Languedoc, snackar vitt vin från Portugal och tipsar om den nya röda hälso-drinktrenden!

NUMMER 4 2019

Följ med Jill och Maria till Kreta och ät och drick gott. Vi går på strövtåg till Loire, dricker hållbart från Kalifornien och berättar om vin med lagringspotential!

NUMMER 3 2019

Vi bjuder på Mr Cakes underbara bakverk med passande vin, går på strövtåg i Italiens Sydtyrolen, läser om vitt vin från Chablis och tipsar om sommarens tolv hetaste roséviner!

NUMMER 2 2019

I detta nummer träffar vi Mischa Billing med fokus på vin och mat i kombination, vi tipsar om viner till påskens lamm och lax, kvinnliga vinmakare berättar om sina viner och Fredrik Schelin vill göra champagne folklig. 

NUMMER 1 2019

Vi hälsar på hos Leif GW och pratar om hans nya viner, provsmakar sött, salt och rökt lakrits med vin och träffar Stefano Amerighi från Toscana om passion för Syrah. Självklart tipsar vi även om 15 nya våriga drycker!

NUMMER 6 2018

Vi önskar härliga högtider med fantastisk trerätters meny från Pontus In The Air på Arlanda, vi kollar in den perfekta Gin&Tonic, ger 15 juliga dryckestips och hur du gör den perfekta ostbrickan! Läs även om värdefulla viner från Bourgogne.

NUMMER 5 2018

Häng med när Per Morberg tipsar om vilt och få några riktigt härliga viltrecept att tillaga, träffa världens främste vinmakare och Sydafrikas stolthet, missa inte höstens heta viner och nya ölsorter samt följ med när vi  besöker Alsace under skördetid!

NUMMER 4 2018

I detta nummer träffar vi superkombon Efva Attling och Angela D’Orazio som har tagit fram Mackmyras nya heta whiskey, vi läser om Sofia Rydemalms passion för choklad och vi tipsar om 20 härliga viner till höstmyset!

NUMMER 3 2018

Missa inte nya numret av VIN&BAR. Vi hälsar vi på maestron Melker Anderssson på sin nya restaurang, ger dig bästa tillbehören till grillfesten och tipsar om 15 härliga sommarviner!

NUMMER 2 2018

I detta nummer bjuder vi på äventyr med champagneexperten Richard Juhlin, tipsar om tio viner och retar smaklökarna med recept från medelhavet!

NUMMER 1 2018

VIN&BAR träffar Pieranglo Tommasi, norditalienska vinmakarfamiljen som bjuder på nya smaker i vinvärlden, vi besöker Grand Hotells prisbelönta sommelier Fredrik Lindfors och värmer oss med goda grytor!

PRENUMERERA PÅ MAGASINET VIN&BAR! 6 NR PER ÅR.

Ett år 360 kr, 6 nummer.

Två år 620 kr, 12 nummer.

Psst... nu finns vi även på instagram! @vinochbar

 

VIN & BAR Förlag AB

info@vinochbar.com

Instagram@vinochbar

BG 5274-7649

 

Kundtjänst/prenumeration:

Flowy/Pressdata 08-799 63 97

vinochbar@pressdata.se