Erbjudande: Vinprovning online

Som läsare och prenumerant av Vin&Bars magasin och nyhetsbrev ger vi dig 50 kr rabatt på vinprovning online! Använd koden vinochbar så betalar du endast 150 kr istället för 200 kr per provning.

kod: vinochbar

Med onlinekurserna är du redo att ordna din egen vinprovning hemma! Gå gärna kursen tillsammans med andra och dela upplevelsen. Varför inte samla dina vänner för en gemensam vinprovning hemma? Oavsett tidigare kunskap finns mycket att lära under denna provning som på ett underhållande sätt ger vinintresset nya dimensioner. Provningarna är on demand. Det innebär att ni kan starta provningen när det passar er. Den är giltig under hela 24 timmar.

Onlinekurserna finns med följande teman: 

Champagneprovning – moderator Fredrik Schelin.
Mousserande vinprovning – moderator Fredrik Schelin.
Vinprovning grund – moderator Fredrik Schelin.
Ölprovning – moderator Viktor Hansen, bryggmästare på Centralbryggeriet Linköping

Beställ din provning på www.swedenwineclub.se

Vinlåda – Exklusiva viner från Baskien och Rioja

Vinlåda – Exklusiva viner från Baskien och Rioja

Det var hos Marqués de Riscal som det moderna riojavinet skapades av Don Camilo Hurtado de Amézaga 1858. Med inspiration från Bordeaux byggde han upp en bodega med moderna metoder och lagring av vinet på ekfat. Det hade man aldrig gjort tidigare i Rioja. Marqués de...

Familjen Cecchis första Chianti Classico

Familjen Cecchis första Chianti Classico

Den välrenommerade familjen har haft en framträdande roll inom den italienska vinnäringen i över hundra år. Idag driver bröderna Andrea och Cesare Cecchi familjefirman. Den grundades av Luigi Cecchi i hjärtat av Chianti Classico 1893. Verksamheten bygger på tradition...

Julens snaps från Sverige, Norge och Danmark

Julens snaps från Sverige, Norge och Danmark

I sista numret för i år har vi gjort en provning av akvavit och kryddat brännvin där vi skiljer agnarna från vetet. Smaken är högst personlig och det bästa inför julen är att det finns så många spännande snapsar att välja mellan. I Magasinet Vin&Bar nr 6 skriver...

Ostron på Myllymäkis vis

Ostron på Myllymäkis vis

Tommy Myllymäkis stolthet, restaurangen Aira, på Kungliga Djurgården utsågs i dagarna till Årets affärskrog av Dagens Industri och DI Weekend. Det återstår att se om restaurangen också föräras med en eller flera michelinstjärnor en bit in på det nya året. Här bjuder...

Torrt, friskt och fruktigt från Österrike

Torrt, friskt och fruktigt från Österrike

Det ekologiska vinhuset Lachner-Tinnacher gör spännande viner. Inte minst ett torrt, friskt och lätt fruktigt vin gjort på enbart sauvignon blanc som är nytt i Sverige. Det heter Gamlitz.Vinproducenten och vinmakaren Katharina Tinnacher driver familjeföretaget...

Våra nya vinlådor!

Våra nya vinlådor!

I samarbete med handplockade importörer och producenter erbjuder vi dig väl utvalda kvalitetsviner som vi har provat och rekommenderar. Först ut är en väl utvald bourgogne. Beställ redan idag! Drickmogen bourgogne från en mästare Louis Jadot Santenay 2014 Louis Jadot...

Prenumerera på Vin och Bar magasin

PRENUMERERA PÅ MAGASINET VIN&BAR!
SMAKRIK LÄSNING DIREKT HEM I BREVLÅDAN.

ETT ÅR 449 SEK - 6 NUMMER

TVÅ ÅR 769 KR - 12 NUMMER

 

VIN & BAR Förlag AB

info@vinochbar.se

Instagram@vinochbar

BG 5274-7649

 

Kundtjänst/prenumeration:

Flowy/Pressdata 08-799 63 97

vinochbar@flowyinfo.se